IT-alan ilmastorintama
IT-alan ilmastorintama
lightbulb-o

AJANKOHTAISTA:
IT-alan ilmastorintaman ensimmäinen yhteistyöprojekti on valmis. Luonto-Liiton ilmastoryhmä on Ilmastorintaman avustuksella käynnistänyt kampanjan, jonka tavoitteena on varmistaa, ettei ilmastokriisin ratkaisu jää koronan jalkoihin.


Lue ohjeet ja lähetä oma kirjeesi: https://www.200ilmastokirjetta.fi/

IT-alan ilmastorintama toteutti kampanjan verkkosivuston vapaaehtoistyönä.

IT-alan ilmastorintama kutsuu nettisivujen tekijöitä ja muita alan osaajia ilmastotalkoisiin!

Ilmastonmuutoksen parissa työskentelevät järjestöt tarvitsevat jatkuvasti apua toimintaan liittyvien verkkosivujen suunnitteluun ja toteutukseen. Olemme perustaneet IT-alan ilmastorintaman helpottamaan tätä järjestöjen ja nettiosaajien välistä yhteistyötä.

Ryhmään ovat tervetulleita niin koodaajat, käyttöliittymä­suunnittelijat, graafiset suunnittelijat, hakukone­optimoijat kuin myös analytiikan ja some­markkinoinnin osaajat.

Ryhmään liittyminen ei sisällä minkäänlaista sitoutumista. Toimintaan voi osallistua juuri siinä määrin kuin itselle tuntuu sopivalta. Tämä voi olla mitä tahansa suunnitelmien kommentoinnista kokonaisten sivustojen toteutukseen.

Osa IT-alan ilmastorintaman projekteista soveltuu myös alan opiskelijoiden harjoitustöiksi tai työnäytteiksi.

lightbulb-o

Liity IT-ALAN ilmastorintamaan

Jos olet koodaaja, graafinen suunnittelija tai työskentelet muuten nettisivujen tai somemarkkinoinnin parissa, kutsumme sinut IT-alan ilmastorintaman Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/it.alan.ilmastorintama

Voit myös ilmoittaa kiinnostuksestasi sähköpostilla osoitteeseen it‑ala@ilmastorintama.fi.

Ohjeet apua tarvitseville järjestöille

Voit liittyä IT-alan ilmastorintaman Facebook-ryhmään myös järjestön tai kampanjan edustajana.


Apua voi kysyä mihin tahansa verkkosivuihin tai some­markkinointiin liittyvässä kysymyksessä. Muista kuitenkin, että ryhmä toimii vapaa­ehtois­pohjalta, emmekä voi luvata pystyvämme toteuttamaan kaikkia järjestöjen toiveita. Aina kannattaa kuitenkin kysyä.

Epäselvissä tilanteissa kannattaa laittaa ensin viestiä osoitteeseen it‑ala@ilmastorintama.fi .

Tilaa Ilmastorintaman uutiskirje:

Copyright 2019 – Ilmastorintama - info@ilmastorintama.fi